Dámské plavky na léto 2014

Už se nám blíží léto ! :) Miluju ho, žádaná škola jenom kámošky, bazén, moře, opalování a zmrzlina <3 Pro mě je léto nejoblíbenější částí roku...Na tenhle rok zatím nemám naplánováno moc věcí, jenom asi na začátku prázdnin pojedeme k moři :) 



A teď už k tématu tohohle článku :D PLAVKY ! <3 Je nejvyšší čas si jít vybrat nějaké plavky. V tomhle článku vám poradím jaké plavky se hodí na jakou postavu a jaké jsou moje oblíbené ! :) 

1.) Plnoštíhlé křivky ! :3 -  Vintage look
Tak jo, představte si dívku s né zrovna modelkovskou postavou v mini trojúhelníčkových bikinách ! -_- Určitě jste už něco takového viděli, já to boužel výdám celkem často... Chápu že jsou in, ale hezké jsou jen na štíhlé postavě ! Takže pokud víte, že vaše postava není ideální pro bikiny, tak zkuste Vintage look. 
= je to styl plavek alá 50.léta, vysoké kalhotky zakryjí nedostatky na bocích a podprsenka s kosticemi hezky spevní poprsí :) Určitě doporučuji nějaké letní barvičky, klidně pastelové a nebo vzory jako jsou puntíky ! :)








2.) Menší poprsí - roztomilé podprsenky <3
Jednouchý způsob jak opticky zvětšit prsa :) Jak už v minulém, tak i v tom letošním létě jsou in třapaté horní díly plavek! Pozor jen, když už se s nimi vykoupete třásně trochu splihnou a už to není ono, takže bych raději volila volánky :)







3.) TRENDY NA LÉTO 2014
Opravdu pěkné plavky, ale nedoporučuji těm co se chtějí opalovat

*Jednodílné s odvážnými vzory :3

*Hluboký výstřih 

*Sexy proužky :) 




1 komentářů:

  1. Tak ty jsou absolutně dokonalé :O Jak ty jednodílné, tak dvoudílné. Moc děkuji za inspiraci. Sháním zrovna plavky, vím, že takhle na zimu je to takové netypické, ale chceme letět v lednu za teplem. Zatím jsem se dívala tady a snad vyberu ty pravé :)

    OdpovědětVymazat

 
Tiffany's style Blog Design by Ipietoon